Facebook

Beoordelingen van Taj Mahal Groningen

Recente recensies van Taj Mahal Groningen

4 sterren na 259 reviews

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden twee gerechten, een kipgeredht en lamsgerecht. Maar beide bleken met kip te zijn. Het was wel allemaal heerlijk. Zou zeker weer bij Taj Mahal bestellen

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en erg lekker

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten zoals altijd! snelle bezorging.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd (10 min na aangegeven tijd is netjes voor de vrijdagavond) Het gerecht met spinazie (palak was wel erg waterig, saus te dun. De kashmiri met rijst was van smaak goed, cashewnoten heb ik helaas niet gezien, net als rozijnen. Jammer

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk zoals we gewend zijn. Helaas wel bijna 2 uur moeten wachten op de bezorging en dat was niet de eerste keer, verbeterpuntje dus!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snel bezorgd.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima allemaal🍾

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bizar lekker gegeten! Chicken jzalfrezi, echte aanrader. Nan met lam10/10

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde eten voor twee personen was prima. Bezorging bijna 30 Minuten later dan gepland...

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen de tijd, verzorgd en lekker. 2 p mixed grill, voor niet al te grote eters, 2 p kunnen er goed 2 dagen van eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was net als de vorige keer, ERG LEKKER!

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Al jaren heerlijk

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! In plaats van 19.40u (50 min) kwam het eten om 20.30u. Dat is veel te laat. Eten was dan wel weer warm.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heerlijk! we hadden een 2persoonsmenu besteld en nog 2 losse gerechten. daar konden we prima met z'n drieen van eten!

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk eten. Ruime porties en goed van smaak. Ook de bezorger op de afgesproken tijd aanwezig (en vriendelijk). Aanrader!

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten !!

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk en snel bezorgd

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Malse kip, goede rijst. Weinig smaak saus Tika massala en butter chicken. Mag ook wel meer pittig in, eten was heel flauw. Bezorging: half uur te vroeg ...

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een uur te laat. Is niet de eerste keer. Blikje cola ontbrak en aan het eten zat dit keer weinig smaak en was waterig. Normaal is het eten pikant, maar nu totaal niet. Ontzettend jammer, want normaal is het eten heerlijk. Wat een teleurstelling! Zonde van mijn geld. Wellicht de laatste keer dat ik hier besteld heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de curry's zijn wel eens lekkerder geweest. Dit keer was het wat waterig

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er binnen 40 minuten, nette bezorger, het eten goed ingepakt en op temperatuur en dus NIET afgekoeld. Het bestelde eten was ruim voldoende en lekker.....kortom ik ben tevreden

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer lekkere en verse curry

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel erg lekker.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren vaste klant, je kan thuis maar ook in het restaurant heerlijk eten! Mensen ga een keer proberen en je zult er geen spijt van hebben!

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was 1 nan te weinig dan besteld. Verder erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde iets langer dan de verwachte bezorgtijd, maar het eten was heel lekker, het wachten waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 1 uur en 45 minuten voordat de maaltijd werd bezorgd. De zak lekte enorm, en de bakjes waren niet goed afgesloten. De smaak was ook niet zoals ik, als vaste klant, gewend ben. Jammer!

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren weer erg lekker. Naan was wel een beetje droog.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Na anderhalf uur nog niets bezorgd. Contact met het restaurant bleek onmogelijk. Bij beide telefoonnummers werd niet opgenomen. Blijkt nu dat ik de maaltijd zelf moest ophalen... Ook geen reactie van Taj Mahal gehad; ze hebben mijn gegevens. Ik kom de maaltijd nu vanavond ophalen om het alsnog thuis in de magnetron op te warmen.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker en genoeg

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker eten

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben om half 7 eten besteld, helaas ons eten liet zeer lang op zich wachten. Het restaurant was meer dan een uur of in gesprek of telefonisch niet bereikbaar. Toen ik ze aan de telefoon kreeg om 22.00 uur werd mij verteld dat mijn eten bijna klaar was maar dat ze niet wisten. Hoe laat het bezorgd werd . Te druk ze wisten het zelf ook niet meer. Geld werd terug gestort, beter was geweest een excuus met alternatief aan te bieden. Dit is helaas de derde keer dat dit gebeurt, we hadden gehoopt dat er inmiddels iets was veranderd. Helaas. Voor ons geen bestellingen meer hier

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd erg tevreden kwaliteit is altijd goed, helaas deze keer na 2 uur nog geen bestelling ontvangen, telefonisch zijn ze niet bereikbaar maar wel erge trek dus maar naar de snackbar om friet te halen. Na 2 uur en 20 minuten om 21:50 werd het eten gebracht, toen zaten we al aan de friet. Oplossing: neem gewoon de telefoon op dan weten we waar we aan toe zijn.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Grote porties, het kwam op tijd en was goed op temperatuur. Enige minpunt is dat dit de tweede keer was dat ons drankje was vergeten wat we bij de bestelling zouden krijgen. Dat is jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Machi Kabab zalmforel zat er niet bij, in plaats daarvan een vleesgerecht die ook heel lekker was misschien Mirchi Kabab.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Het beste Indiase restaurant in Groningen. Kwaliteit én kwantiteit !! Lekker én veel !! Al jaren onze favoriet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er binnen 40 minuten en weer lekker als altijd!

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Lekker nee heerlijk eten en prima op tijd bezorgd. Net zo als anderen keren!

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good!

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten en snelle bezorging! Dikke 5 sterren! Tot snel

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

After waiting an devastating 1 1/2 hours for our food to finally show up we realized that rice was not included in the two person menu we ordered! It's such a normal thing to get with a menu, we didn't notice it wasn't on the menu card. If your going to exclude it you may want to make it more clear. The food was bland and tasteless. One dish was spicy, no flavor just spicy, which it shouldn't have been since we had ordered mild & the poppadum was stale. It without a doubt the worst Indian food I have ever eaten in my life & we have eaten it a lot. The only things that were nice were salad & the nan bread. We only ordered here again because our normal Indian place was closed. We use to order here about 15-20 years ago when it was still good but the food has gotten so bad it's shocking. We will never order here again, total waste of money. Extremely disappointed.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, flinke porties en vooral erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Op het eten heb ik geen op/aanmerkingen, dat is goed. Waar ik u wel op wil attenderen is dat de menu nummer van de folder niet overeen komen met de nummers op de website. Dat maakt het zoeken niet makkelijker. De folder is wat overzichtelijker dan de website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet er al jaren en ben heel tevreden. Helaas is af en toe de bestelling niet volledig. Een lekkere frisse salade maakt het gerecht altijd af, alleen nu geen papadum en geen salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd, netjes, vriendelijk en belangrijker heerlijk eten!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, wij hebben een scherp gerecht gekozen en dat was ook echt scherp! Heerlijk

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De paneer is wat taaiig in beide gerechten maar de smaak is goed en de porties zijn royaal. De voorgerechtjes die we hadden waren wat saai van smaak, uitzendingen met kikkererwten en de gemengde groente 'balletjes. Bezorgdheid was ongeveer een half uurtje tot drie kwartier. Beleefde en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de hoeveelheid ruim voldoende en de prijs-kwaliteit verhouding goed. Echter duurde de bezorgtijd me te lang; bijna 2 uur moeten wachten voordat het eten bezorgd werd.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten stond al klaar toen ik kwam. Lekker als altijd, prima hoeveelheid en een colaatje er gratis bij... Wat wil je nog meer!?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

the taste was not good of aloo gobi, anda curry or paneer jalfrezi. The rice was not enough for the amount of curry we ordered

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer absoluut topkwaliteit eten. Rogon Josh echt bijzonder lekker

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Kwaliteit kan ik niet beoordelen omdat ik mijn bestelling 1 1/4 uur wachten heb gecanceld. Toen contact opnam me Taj Mahal werd de telefoon aangenomen door een dame die alleen engels scheen te begrijpen en geen woord nederlands. Daarnaast was er op de achtergrond zo'n tyfus herrie dat zij mij zo wie zo niet verstond. Nadat ik eindelijk hun had kunnen melden dat ik mijn bestelling wou cancelen kreeg ik te horen (hoe toevallig) dat min bestelling net klaar was. Ik aangegeven dat ik toch wou cancelen en kreeg als excuus dat het erg druk was. Wat ik nog steeds niet snap is dat er niet even gebeld word dat het wat later word kleine moeite groot effect. Hierna nog een discussie met de zelfde strekking gehad met een andere medewerker. Kortom reken erop en wees niet verbassd dat je op je bestelling bijna 2 uur moet wachten als het druk is. Ik heb besteld via sitedish en weet dat deze ook een mogelijkheid bieden om de verwachte aflever tijd te mailen. Misschien dat de Taj Mahal hier in

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, Niks mis mee Lekker

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bij afhalen: klaar op de afgesproken tijd, aardig personeel, heerlijk (en veel) eten, goede prijs.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk! Grote hoeveelheid, 2 dagen plezier van.

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend👍 Very very good

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 heerlijke maaltijden

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I had to wait more than 1 hour to get the food delivered

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten! snel en smaakvol

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de stukken lamsvlees te groot en de saus te dun

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constante kwaliteit en keurig op tijd en echt lekker

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Moghul was altijd favoriet maar die heeft zijn plekje moeten afstaan aan Taj Mahal.

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier heel vaak. Het is erg lekker! De kwaliteit verschilt wel heel erg. De groente curry is soms geel, soms groen en soms oranje. Ook verschilt het per keer hoe pittig een gerecht is en hoeveel je krijgt. Zo krijgen we soms een grote bak pilawrijst, meestal een normale maar gister kregen we opeens een kleine bak. Ook kregen we opeens heel weinig papadam. Erg jammer. We hebben liever veel eten. Laat dat gratis drinken dan maar zitten.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, echt vers en lekker eten! Portie is groot dus je krijgt waar voor je geld.

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Niets mis mee

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, goede service, klantvriendelijk.

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered the spinach paneer. Please avoid the following mistakes while making indian food 1. Spinach base should not be watery, it ruins the dish 2. Keep it simple, dont add spices one after the other. Just saute the garlic and ginger, add some whole spices, onions , add the spice powder, spinach and the paneer. It is impossible to get this dish wrong. It uses the exact same ingredients and will taste much better

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is erg goed en een flinke portie. Jammer dat het bezorgen 2 uur duurt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

toen ik 20 km gereden had om het eten op te halen was het net klaar en het was nog lekker en warm toen ik thuis kwam, heel geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle gerechten en snelle bezorging.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapot lekker

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam pas een uur later, we hadden een mixed menu die heerlijk was alleen miste helaas de nan. Ik had gevraagd om extra papadam i.p.v. het blikje fris. Het blikje fris zat er i.d.d. niet bij maar de extra papadam helaas ook niet... Ze hadden het erg druk en dat was in alle opzichten te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker (en nog warm) maar bezorging duurde langer dan een uur!

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Alleen helaas erg laat, 1,5 uur :(

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd tevreden over uw keuken en dienstverlening, ook vanavond weer. Heerlijk genieten.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg lekker, complimenten! Het zou leuk zijn als we als gratis drankje (die je krijgt bij je bestelling) ook een traditioneel Indiaas drankje kunt kiezen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om geen Koriander, toch maaltijd gekregen met dikke plukken koriander er boven op.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar bezorging een half uur te vroeg daar was ik graag van tevoren ter overleg iver gebeld!!

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten en snelle bezorging!

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Engels sprekende bezorger (?) Lekker eten! Menu voor 2 personen besteld. Het was erg veel eten, je kom er makkelijk met z'n 3-en van eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten!! Het eten was ruim voor de opgegeven tijd klaar en de bediening was alleraardigst. We gaan hier zeker vaker eten bestellen!

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk. Bezorging veel te laat, maar wel vriendelijk.

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer lekker. Alleen de hoeveelheid nan brood viel wat tegen zelfs bij bestelling van extra nan

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 rijst te weinig maar na een belletje alsnog gebracht :)

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

the taste was good, however this time, the resto forgot to give papadam as should be included in the menu.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg lekker!

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg druk deze dinsdag, dit was terug te zien in de levertijd, het eten zou er om 17:15 zijn en kwam rond 9 uur aan. Ook was het eten niet zo dik als normaal (waterig) en zaten er geen vruchten in, wat er normaal wel in zit, maar de smaak was goed. Normaal geef ik ze 5 om 5!

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel en goed! Hadden kip menu voor 2 personen. Kunnen er wel twee keer van eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

majestic met gratis naan voor trouwe klant toppers

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeker genoeg! Behalve vandaag duurt het gemiddeld een uur voordat de bestelling bezorgd wordt. Inmiddels weet ik dat maar voor nieuwe klanten kan dit een minpunt zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer lekker eten!

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit 2 keer hetzelfde menu bestellen. De eerste keer: super lekker en vers, de tweede keer viel het tegen. De groentecurry was veel scherper(te scherp) als de vorige keer. De rijst minder smaakvol.

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

curry iets te waterig, verder fantastisch

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De peswari nan was te dik en niet gaar. Het licht groene sausje niet mint genoeg. Jammer. De bezorging was correct.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk snel bezorgd op zaterdag

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Butter chicken met droge kip en waterige saus. Lam bhuna met kip ipv lam. Volgens mijn aziatische vriendin die het liefst iedere dag rijst eet, was de rijst erg goedkoop. Smaakte en rook inderdaad muf. Zeer teleurstellend met andere woorden

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen n.v.t. Maar al meerdere keren lekker gegeten en hoeveelheden die niet voor 2 personen misstaan terwijl ik voor 1 besteld had. Ben benieuwd naar andere gerechten.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een enorm lekkere maaltijd gekregen. Bezorgen vrij snel en het eten goed warm.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jhalfrezi was erg lekker!

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben 2 uur moeten wachten voordat het eten daar was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer snelle bezorging! De kwaliteit van het eten is ook altijd heel erg goed. Nooit klachten gehad. Ik zou jullie wel willen aanraden om bij de bestelling te vermelden dat er een gratis portie papadum bij komt. Ik vergeet dat steeds en dan spijt het me dat ik er geen raita bij heb besteld... :-) Complimenten!

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg goed!

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten van uitstekende kwaliteit en voldoende. Vlotte bezorging. Boven bepaald bedrag flesje cola gratis. Liever cola niet, maar gratis bezorgen met eventueel fooi voor bezorger

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. chicken mild voor 2 personen. Ruim voldoende voor 3 volwassenen. Toch 1 bijgerecht niet aanwezig, wel voor betaald.

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer hetzelfde gerecht besteld, beide keren erg lang moeten wachten op de bezorging. De eerste keer super lekker, pittig, lekkere groentes. Tweede keer minder lekker, waterig, doorgekookte groentes.

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Smaakvol, pittig! De bezorging duurde langer dan een uur, maar ik ontdekte dat er nog iemand naast ons had besteld. Alle begrip voor om de bestellingen te combineren!

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten die we hadden besteld smaakten heerlijk. Lekker gegeten!

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, aardige bediening, snel en het eten is lekker, ook de online bestelling verloopt vlekkeloos. Kortom als restaurant krijgen ze van mij een 10.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk gegeten, grote porties

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeerlijk gegeten!

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Awesome food but it took 1:45 min for the food to be delivered (45 minutes late form requested delivery hour). I guess it was a busy day....

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De diverse gerechten waren ruim binnen de gestelde tijd bezorgd, goed op temperatuur en mede hierdoor bovenal uitstekend van smaak. Kwalitatief bovengemiddeld! Als dit de standaard wordt dan hoef je geen reclame meer te maken.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk , goed warm en op tijd gebracht .

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest wel 90 minuten wachten. Had gevraagd om z.s.m. Misschien goed om dan even te bellen dat het wat langer duurt.

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was weer heerlijk!

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is de kwaliteit bij jullie elke keer anders betreft samenstelling van gerecht. Te veel zout en vet en ontbreekt de salade vaak. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast, tastey and alot!

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk!

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd!!! Ik kreeg zonder moeite een extra bakje saus omdat ik daarom vroeg. Zelfs gratis! Bedankt. Tot de volgende keer!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd overheerlijk!!!

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en snel. Curry was oprecht gewoon slecht. Smakeloos, waterig en niet pittig (betrof een lams madras). Echt zonde!!

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, maar de rijst was helaas koud en op 1 gerecht na was de rest ook lauw/koud :(

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima en lekker!

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, prima service. Eigenlijk was het grotendeels zelfs heerlijk, maar de indiase kaas, die smaakte vreemd. Er zat een soort bijsmaakje aan van kauwgom en banaan. Aangezien ik vaak gerechten met indiase kaas bestel (bij verschillende restuarants) vind ik dat wel heel erg jammer.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met ons team tijdens de kerstviering online een bestelling geplaatst, wat kort er na werd bezorgd. De service was top! We hebben heerlijk gegeten en zullen bij een volgende keer zeker weer bestellen bij Taj Mahal!

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was verder prima, maar het eten was gewoon mondjesmaat. Je bestelt een gerecht met 'grote garnalen' en daar mag je in een grote bak redelijk smakeloze saus echt naar zoeken. 5 garnalen vind je er uiteindelijk in. Verder was er veel te weinig rijst zodat we later op de avond beide honger hadden. Gelet op het bedrag wat je betaalt (bijna 30 euro voor 2 personen) was het gewoon teleurstellend.

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, altijd snel bezorgd. De porties zijn altijd heel groot, dat is ook super. Jammer dat er alleen geen mogelijkheid is een curry te bestellen met rijst voor onder de 10,- , welke dan desnoods kleiner van formaat kan zijn.

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging redelijk op tijd (17:45, bestelling geplaatst als tijdsbezorging om 17:30. Heerlijk gegeten en zeer royale porties!

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I wish later there is a paneer vindaloo menu

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5h wachten nog geen bezorger op de stoep. Belletje gedaan. Conclusie: order kwijt geraakt. Zsm werd het daarna bezorgd. Eten was heerlijk. Maar 2h wachten op je bestelling is niet fijn.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bereid kost even tijd. Meestal is de bestelling er binnen een uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mixed grill!! En snel bezorgd door een vriendelijke bezorger!!

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Royale porties. Geweldig op smaak. Heerlijk gegeten.

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

opgewarmde voorgerecht en rijst tov het brood is niet te vergelijken. Mag dus meer rijst!!

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, heeerlijk eten. iets anders geprobeerd, viel zeeer in de smaak. favoriete eten!!!

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, alleen duurde het bijna 2 uur voor het werd bezorgd.

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond eten bij Taj Mahal besteld via de website. Daarbij wordt duidelijk geadverteerd over een gratis blikje frisdrank bij iedere bestelling. Dit blikje zat echter niet bij ons eten, iets wat voorheen ook al eens is gebeurd. Ook al gaat het maar om een blikje cola, ik vind het niet netjes dat dit duidelijk op de website staat, maar vervolgens niet wordt geleverd. Ook viel het ons op dat er een prijsverschil is tussen de gerechten op Thuisbezorgd.nl en die op de eigen website? Sommige gerechten zijn duurder op Thuisbezorgd.nl, maar bepaalde hoofdgerechten zijn een euro goedkoper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, niks op aan te merken en net binnen een uur bezorgd. Super makkelijk online te bestellen en vol van smaak!

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk eten

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam zoals gevraagd, mooi op tijd en voor het afgesproken bedrag. Het heeft erg goed gesmaakt en er was ook meer dan genoeg. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiase restaurant in Groningen . Altijd lekker en goed op smaak

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom héérlijk gegeten!

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd. Goed warm en heerlijk gegeten! Echt een aanrader! Bezorger ook heel vriendelijk.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even I asked not to make spicy, it was so much spicy that I couldn't eat it at all

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PERFECT!!!!

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie koken net zo lekker als mijn eigen moeder.

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mixgrill mocht wel iets minder "doorbakken ", miste wat smaak en mocht best iets pittiger zijn. Hoeveelheid ruim voldoende. Wel een adres om nog eens wat te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo goed als ik van hen gewend ben. Ik moest 75 minuten wachten op mijn bestelling, dat vind ik echt veel te lang. Ik heb zelf achter mijn bestelling aangebeld om te vragen waar het bleef, hiervoor heb ik geen excuus ontvangen. De garnalen waren droog en lauw, de papadum hartstikke slap geworden. Tikka massala en rijst wel lekker. Toch vond ik het de 22 euro niet waard. Ik heb vaker bij Taj Mahal besteld, maar ik denk wel dat ik dat niet vaker ga doen. Dit omdat ik bij hen al vaker problemen met de bezorgtijd heb ervaren (of veel vroeger dan ik gevraagd had waardoor ik nog stond te douchen toen de bezorger kwam, of hartstikke laat). Jammer, want aan de smaal ligt het meestal niet.

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, snelle bezorging.

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

overheerlijk eten. ook genoeg. makkelijk te bestellen en snel bezorgd ook nog. niets meer aan doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top!

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer dan anderhalf uur. Ook zou ik gebeld worden als de bestelling er zou zijn, dit is niet gebeurd. Normaal is het eten heerlijk, maar deze keer was de saus waterig, de naan niet helemaal gaar en de papadam slof.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kip Tandoori en Lam was super.

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees wat grof gesneden

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 20 minuten voor bezorgen is echt veel te lang.

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd pas na anderhalf uur geleverd, ook kregen we geen gratis frisdrank. Eten was verder wel lekker ook al vonden wij dat er net teveel koriander gebruikt was.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, temperatuur van eten erg goed (heet). Lekker gegeten, ruime porties

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was goed alleen jammer no 19 was een lamsgereht maar we hebben kip gekregen een grote teleurstelling

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kwaliteit was niet wat we gewend zijn van taj mahal. Weinig smaak aan de gerechten en de naan was slecht gevuld. De bezorging heeft 2 uur geduurd en kwam een uur later als aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde erg lang (meer dan een uur), de tas met eten was blijkbaar omgevallen tijdens de reis zodat de currysaus overal zat en de samosa's waren lauw en slap. De bezorger bood geen excuus of verklaring aan en hij zei in eerste instantie geen wisselgeld te hebben (mogelijk sprake van misverstand, want hij sprak geen Nederlands). Geen fijne ervaring al met al helaas.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden duidelijk doorgegeven dat de bestelling pas om 20 uur moest komen, omdat we eerst onze dochter op bed moesten doen. Het werd echter al om 19 uur bezorgd waardoor we het eten moesten opwarmen.

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker. Rijk gekruid, pittig en vers. Complimenten aan de kok

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer heerlijk, alleen jammer dat taj mahal het verschil tussen coca cola en pepsi max niet kent, als je het ene aanbied als keuze op je site moet je niet opeens het andete zonder overleg afleveren..

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en heerlijke gerechten. De bestelling was goed warm. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vers gerecht , niet te vet dit keer, super , met salade snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was prima. kwaliteit van het eten was redelijk. porties zijn groot, maar het mag wat pittiger. helaas is de service niet goed. Bij het bestellen kan je aangeven of je rijst of naan erbij wilt hebben. Bij de bezorging: geen naan. We hebben gebeld en blijkbaar komt er geen naan bij (terwijl het duidelijk op de website staat). Ook aangegeven dat we het de vorige keer er ook bij hadden. Maar...het was nu druk zei ze dus... blijkbaar krijg je dan niet de gehele bestelling. helaas..

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot de vorige keer was de kwaliteit helaas erg slecht. Waterig,smaakloos en vlees met veel vet er in. De bijgeleverde sla was slap/verlept. Contact opgenomen met Taj Mahal,en kreeg te horen dat het heel druk was geweest en ze niet de normale kwaliteit konden leveren! Jammer,het meeste kon zo de biobak in.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk, snel en via ideal betalen. Heerlijk indiaas eten!

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100 % tevreden! Lekker gegeten. Vlotte bezorging, keurig verpakt.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 3e keer dat ik iets online bestelde. Ik heb er ook 3 keer enorm van genoten. Prima voedsel, prima service. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg tevreden over het eten en de service.

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren regelmatig bij Taj Mahal. De kwaliteit is subliem, maar de bezorgtijden zijn grillig. Het kan voorkomen dat je langer dan 1,5u moet wachten. Dat is echt een heel belangrijk verbeterpunt i.m.o.

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg genoten, was snel bezorgd en de hoeveelheid was goed voor de prijs. Voor herhaling vatbaar!

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De vegetarische schotels zijn prima en de vleesschotels superheet ( als je dat wilt) Aanrader

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat er dit keer weinig groentes bij zaten en we vonden het iets te spicy

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima smaak maar was lauw. Volgende x maar zelf ophalen.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten met 2 personen, kwaliteit/prijs = prima lekker veel groentes en kruiden kipgerecht iets te veel vet of olie van ons krijgen jullie een 8

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was na 1.5 uur nog niet gearriveerd. Na bellen is dit opgelost; de nieuwe medewerker was met zn brommer onderuit gegaan. Bij het openen van de bestelling bleek er niet het bestelde Kingfisher biertje bij te zitten. Deze is later nog apart in de regen bezorgd. Het was lekker, maar de temperatuur van de maaltijd een beetje lauwig.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Ook prima vegetarische schotels. Als je echt van superscherp houdt, bestel dan de zeer hete varianten. Vuur en vlam! Maar ook voor de mensen die dit niet willen is er genoeg keuze

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je je eten voor 18.15 bestelt, dan is bezorging om 17.51 echt veel te vroeg. De helft van het gezelschap was nog niet thuis waardoor we uiteindelijk met z'n allen lauw voedsel zitten te eten. Jammer. En zo te horen aan de bezorger '10 minuten te vroeg mevrouw' dus niet eens op de hoogte hoe laat je klanten besteld hebben.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.45 besteld, 20.30 afgeleverd. Duurde wel lang, maar het was ook een erg drukke avond dus we begrepen het wel

, 19-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk gegeten! Onze jongens, normaal gesproken niet zo van de indiaase dis hebben ook gesmuld. Ondanks ijzel, snelle bezorging!

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen goede service en goed eten. Wel jammer dat af en toe paprika en tomaat in de salade vervangen wordt door wortel en dat er lams vlees wordt voorgesteld als de kip op is, terwijl een korting veel wenselijker is dan te moeten kiezen voor vlees dat niet zo smakelijk is.

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en smakelijk eten, binnen 45 minuten bezorgd en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was 50 cent goedkoper uit doordat de bezorger geen wisselgeld bij zich had. Wel raar als je van te voren moet aangeven hoe je contant betaalt (gepast of met briefje van xx). Maar goed, hun probleem. Het eten was heerlijk.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede prijs/kwaliteit verhouding. We moesten er even een uur en kwartier op wachten, maar daar houd je rekening mee als je op een regenachtige zondag besteld! Hier gaan we zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating