Beoordelingen van Taj Mahal Groningen

Recente recensies

4.0
Inge
20 oktober 2021
sjoerd
17 oktober 2021

Altijd snelle en vriendelijke bezorging. Lekker eten. Wel wat veel zout, helemaal de buitenkant van de samosa.

H. Martens
17 oktober 2021

Het eten was weer heerlijk en de bezorging keurig op tijd!

Sharon
13 oktober 2021

Erg lekker eten en lieve serveerster!

Renzo
9 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd geleverd.

Anoniem
3 oktober 2021

Zeer goede kwaliteit! Krijgt ook royale porties en het wordt goed ingepakt zodat het thuis nog warm genoeg is. Fijne service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey Kaya
30 september 2021

Gewoon weer TOP, 2 persoons menu genomen, het was meer dan genoeg. Mijn complimenten we.hebben weer heerlijk gegeten. Wij komen speciaal van buiten de stad naar hier. Gevraagd of ik het van zij kon halen en niet het restaurant in hoef te lopen. Nu kon ik de auto even met draaiende motor en open klep (laden en lossen) mijn eten in ontvangst nemen. Ze kwamen zelfs naar buiten om me tegemoet te lopen. Dat kan ik waarderen!

Marian Beerda
30 september 2021

Zeer smakelijk eten, echter 1 minpuntje de saus v d kashmiri was waterdun. Verder top

Irene
30 september 2021

Heerlijk eten, vriendelijk personeel!

.
16 september 2021

Eten was heerlijk en voldoende. Hele dikke prima! Moest wel voor minimaal 35 bestellen dus heb meer genomen dan ik bedacht had. Maaarrr, aanrader!

Bert
9 september 2021

Heerlijk gegeten

Katherine
2 september 2021

Smaakvol en vlot bezorgd. Wij bestellen vaker bij de Taj Mahal

J
29 augustus 2021

Heerlijk

Vonk
17 augustus 2021

Er zat weinig smaak aan en proefde niet echt Indiaas.

Edwin
12 augustus 2021

Heerlijk eten. Elke keer echt genieten.

Jelle De Jonge
11 augustus 2021

Altijd super lekker eten van Taj Mahal

Patrick
31 juli 2021

Altijd lekker eten!

Iris Vergeer
29 juli 2021

Heerlijk eten, was op tijd klaar! :)

sjoerd
22 juli 2021

Altijd zeer snelle bezorging, lekkere curry's. Goede porties voor een prima prijs. Minpuntje deze keer: brood niet op gegeten, knarste tussen de tanden alsof er zand tussen zat.

Marijn
16 juli 2021

Ontzettend goed en lekker eten daarover niets dan complimenten! De bezorging kwam wel wat gehavend aan, aantal bakjes waren kapot en overal zat curry en olie. Maar desalniettemin erg genoten

Anoniem
9 juli 2021

Heerlijk gegeten.

Katherine
4 juli 2021

Lekker, snel. Goed eten!

alie leeuwis
1 juli 2021

het was een heerlijk gevarieerd menu, samen genoten!

EM ten Brink
19 juni 2021

Heb voor het eerst online besteld en het is mij goed bevallen! Wat me opviel was dat er bij de bestelling “Fooi” op stond. Persoonlijk vind ik dat niet kunnen! Wat mij betreft mag u het weg laten. Vond het eerlijk gezegd “ Raar”. Bezorgers krijgen persoonlijk een fooi of niet, maar men hoeft het niet op het formulier te zetten. Het eten werd super snel bezorgd en was overheerlijk!! Voor herhaling vatbaar!

JM
12 juni 2021

We bestellen al jaren eten bij Taj Mahal en vinden de (vegetarische) gerechten en bijgerechten heerlijk. Ook de bezorgers zijn altijd heel aardig en vriendelijk. Niets dan tevredenheid!

Afke
12 juni 2021

Eten was lekker, beetje waterig (soms is de saus wat dikker) en de bezorging was heeeelll traag. 2 uur gewacht op mijn bestelling.

Dijk
6 juni 2021

Drie kwartier te laat en er ontbrak een bak rijst. Wel lekker verder.

frits
3 juni 2021
Christine
2 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Kirsten
27 mei 2021

Het smaakt alsof je in India bent. Heerlijk

Bert
24 mei 2021

We hebben met z’n vieren heerlijk gegeten. De bestelling zou om 18.00 uur geleverd worden, maar om vijf voor zes ging de bel al. De bezorger was in de stromende regen toch keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Robert
22 mei 2021
Perfect
20 mei 2021
Anoniem
16 mei 2021

Ik had voor twee personen de lams tikka, de dopeaza en de onion bahjee besteld met naanbrood. De bestelling werd 20 minuten later dan de aangegeven tijd bezorgd, maar het eten was superwarm en vers. Ook het naanbrood was heerlijk. We hebben heerlijk gegeten en we gaan hier binnenkort nog een keer bestellen! Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa Raad
14 mei 2021

Was weer erg lekker!

Egmar koning
13 mei 2021

Lekker eten, ik heb er zeker van genoten.

Mo
7 mei 2021

Lekker en ontzettend veel! Snelle en goede service. Veel keuze, ook voor vegetariërs.

R.korthuis
5 mei 2021

Gewoon Lekker eten.

Wouter
4 mei 2021

Uitstekend en voor een nette prijs. Er werd (misschien wel per ongeluk) een extra gerecht meegeleverd en dat was natuurlijk ook extra genieten. Overigens nette bezorging, stipt op tijd en het eten was nog heet bij aankomst. Allemaal bepaald geen zekerheidjes maar bij Taj Mahal dus dik in orde!

henny
3 mei 2021
Sanne
30 april 2021

Heerlijk.

Robi
28 april 2021

Het was weer heerlijk, en veel!

Renée
27 april 2021

heerlijk gegeten

Roy
27 april 2021

Vond het meevallen! Niks bijzonders

WP
27 april 2021

Mixed Grill menu besteld, maar geen papadam en geen salade ontvangen. De extra kaas naan besteld, maar zonder kaas gekregen. Normaliter super eten voor een goede prijs, deze keer viel het helaas ietsjes tegen.

Jane
21 april 2021

Heerlijk, met liefde gemaakt. vers en niet normaal grote porties.

Paulien
18 april 2021

Prima, lekker eten als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mr Gaz Stevo Boro
14 april 2021

Best Indian in Groningen by far. 2nd time I've ordered the Lamb Madras, Pilau rice & garlic nan & omg it's unbelievably good. Chef give me free poppadoms, Dip & canned drink free of charge. Recommend highly.

Sabine
9 april 2021

We hebben heerlijk gegeten. Topgerechten!

Bert
9 april 2021

De kwaliteit was prima, maar mijn vrouw had een visgerecht besteld, maar ze had iets met kip. Wel lekker.

Vivian
8 april 2021

Heerlijk gegeten en super vriendelijk personeel!

Ruitenbeek
7 april 2021
Hoiting
5 april 2021

Heerlijk gegeten!

Elly N.
5 april 2021

Super. Heerlijk eten, precies op tijd klaar. Handige app. Wij rijden nog wel weer naar de stad om wat te halen!

Bouwman
4 april 2021

Bezorging was een half uur te vroeg, dit vonden wij niet fijn want we waren nog niet klaar om meteen te eten. Het eten was redelijk maar niet heel bijzonder

T. van Triet
1 april 2021

Lekkerrr.

Daan Oppenheimer
27 maart 2021
Stefan
26 maart 2021

Heerlijk

Iris
24 maart 2021

Erg lekker en veel eten!

Lau van den Bos
24 maart 2021

Heerlijk eten maar wel een uur eerder bezorgd dan besteld.

Sebastiaan
9 maart 2021

Eten was lekker goed warm nog, en echt smaakvol. Gaan we zeker vaker doen.

Reinout
9 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Sandra
4 maart 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging

Antoinette Timmerman
2 maart 2021

Erg lekker en zeer tevreden!

Cees
1 maart 2021

Bezorging op aangegeven tijd, perfect. Eten, zoals altijd, héérlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JJ
28 februari 2021

Voor de eerste keer besteld n.a.v. artikel in Oosterpoorter. Was lekker en verrassend. Ook de salade met aparte dressing. Voor herhaling vatbaar.

Geert
25 februari 2021

eten bestellen bij Taj Mahal was een prima ervaring; handige website, eten stond op de afgesproken afhaaltijd klaar en het was ook nog eens - en daar gaat het om - erg lekker.

Yvonne
25 februari 2021

De bestelling werd erg snel en goed heet geleverd. In de Chicken Kashmiri zaten grote stukken ananas. Dit stond niet in de beschrijving en dat vind ik niet prettig aangezien niet iedereen van ananas houdt en ook veel mensen er zelfs allergisch voor zijn. De mango, die wel in de beschrijving van het gerecht genoemd stond, heb ik niet kunnen proeven.

Laarman
21 februari 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Deborah
17 februari 2021

Makkelijk te bestellen via de website, goed dat je 10% korting krijgt bij afhalen! Bestelling stond klaar toen ik kwam en eten was lekker! Ook leuk dat ze gratis salade en papadam meegeven!

Henk.
17 februari 2021

Eten stond op afgesproken tijdstip klaar. Een zgn. '2 persoonsmaaltijd', maar waar je uiteindelijke 2x met 2 personen van kunt eten.

Ube
15 februari 2021

Het eten was erg lekker zoals altijd! Alleen dit keer was de bestelling laat geleverd, wat begrijpelijk is door drukte, maar jammer genoeg niet compleet. De papadam en salade ontbraken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
14 februari 2021

Hebben er vaker besteld en is altijd goed. :)

Gaz Stevo Middlesbrough UK
14 februari 2021

Quality food, very impressed with the lamb madras, absolutely enough for 2 persons piping hot & 45mins delivered. Highly recommend, I will be ordering again. 1× Madras € 12,95 Pilawrijst 1× Garlic Nan € 3,25 1× Spicy Prawn € 5,75 1× Plastic Tas € 0,05 1× Fooi € 1,00 Bezorgkosten € 1,50 Totaal €24,50

Miranda
12 februari 2021

We halen de laatste tijd vaak wat op. Het eten is heerlijk. De bakjes zijn wel altijd erg vet omdat het eten er overheen is gegaan.

Reinout
1 februari 2021

Top! Bedankt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christiaan
30 januari 2021

Het was weer heerlijk!

I. Loois
30 januari 2021

Waren er eerder dan ingeschat, heerlijk eten, goed warm nog. Zeker aan te raden!

Patrick
30 januari 2021

Altijd erg lekker!

Sonja
29 januari 2021
Ursula Taylor
29 januari 2021
Jorinda
26 januari 2021

Was weer heerlijk!

dirk
25 januari 2021

Lekker en snel. De dahl mag van mij nog wel even gepureerd worden, maar dat is een kwestie van smaak.

jorias
24 januari 2021

Het was allemaal heerlijk, maar een maaltijd, die aangegeven wordt voor 2 personen, kan prima door 4 personen gegeten worden. Voor ons 2en is de minimum ordergrootte van 35 euro daardoor wel erg veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieuwe
23 januari 2021

Het was erg makkelijk om te bestellen en te betalen via de eigen website van Taj Mahal, ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling via de mail en de bezorging was mooi op tijd. Bovendien was het eten (zoals altijd) weer ongelooflijk lekker.

Marieke Zevenhuizen
21 januari 2021
Rineke
20 januari 2021

Heerlijke gerechten, voldoen precies aan wat wij wilden. Wel jammer dat zelfs bij een bestelling boven de 70,00 nog bezorgkosten gerekend worden en ook voor betaling via iDeal

Es
16 januari 2021

Heerlijk, tikje teveel olie, maar wel echt ontzettend goed van smaak en royale porties.

Michel
8 januari 2021

Eten was goed. Had iets meer groente verwacht. Maar het was weer lekker en keurige bezorging door jullie zelf!

Jorinda
5 januari 2021

Heerlijk! Ik rij 30 minuten naar huis, maar nog goed heet als ik thuis aan kom. Het smaakte weer voortreffelijk!

Frank
3 januari 2020

Lekker, ruime porties, goede prijs en op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.Hoiting
3 januari 2020
Wiersma
3 januari 2020

Top service. Ik wilde een gerecht van de kaart van het restaurant, maar die stond niet op de kaart voor het thuisbezorgen. Dit was geen enkel probleem! Aantekening erbij en ze gingen het voor me maken. Minpuntje.. er zaten wel heel veel visgraat in mijn gerecht.

Har
3 januari 2020
Ruben
30 december 2020

2 uur gewacht, praktisch hetzelfde besteld als vorige keer. Vorige keer goed, dit keer een stuk minder, leek een totaal ander menu.

Casper
29 december 2020

Eten was prima, en goed geprijsd. Wel jammer dat de bestelling een uur te laat kwam en we daardoor bijna 2,5 uur hebben moeten wachten.

Henk
29 december 2020

Heerlijk gegeten. Prima. Voor herhaling vatbaar.

Bouman
27 december 2020

Eten was erg lekker. Zou wel graag zien dat er van wat meer milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal gebruik werd gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ursula
24 december 2020

Het eten was zoals altijd super lekker! geen opmerkingen. Ga zo door!

Marc
18 december 2020

Zelf afgehaald Heerlijk warm en prima van smaak.

H. Weeke
16 december 2020

1,5 uur van tevoren gevraagd om bestelling om 19:30 en exact om 19:30 ging de bel. Fatsoenlijke porties, redelijk vers, erg smaakvol en absoluut een plek waar we terug gaan komen.

Menno Olthof
14 december 2020

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
11 december 2020

Altijd lekker!

Paulien
6 december 2020

Erg goed! Gevarieerd en zeer betaalbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
5 december 2020

Altijd goed eten, ze stellen ons nooit teleur!

Taylor
28 november 2020

Super lekker!! Gaan zeker opnieuw bestellen.

Patrick
27 november 2020

Altijd zeer lekker en verslavend!

Katja
23 november 2020

Wederoom heerlijk gegeten!! Alles stond op de afgesproken tijd klaar, top dus. Een absolute aanrader 😄

J Steen
17 november 2020

Het was wederom erg lekker. En op de juiste tijd afgeleverd. En het was zelfs nog warm.

Peter Franzen
16 november 2020
henny
15 november 2020

prima, alleen minimum bedrag bezorgen vond ik wel irritant, zeker omdat er nog 2,50 bij komt. ook jammer dat de fooi niet voor de bezorger is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna
15 november 2020
henkthole
14 november 2020

90 ,% in de afvalbak gegooid. smakeloze hap,verweg van india. laatste poginng.

Anja
13 november 2020

Heerlijk gegeten. Eten kwam Precies op afgesproken tijd.

Hans-Paul
13 november 2020

Snel en prima

Marc
13 november 2020

Zelf opgehaald. Alles heerlijk warm en fantastisch van smaak. Aanrader!!

Sheila
11 november 2020
Jan Roeland
7 november 2020

Lekker als altijd :)

Diana
6 november 2020

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede kwaliteit eten

Bart
4 november 2020
Gitte Lamper
1 november 2020

De bezorging was snel, het eten voortreffelijk, echt zalig! Zelfs mijn moeder die vaak heel weinig eet heeft 2 X opgeschept, dat deed mij goed om te zien ❤️

Berdien
25 oktober 2020

Beste eten ooit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gokeler
24 oktober 2020

Vrijdag avond na jouw werk, in deze moeilijke Covid tijden heel fijn eten en service.

Sarah Peart
23 oktober 2020

I ordered the 2 person menu - medium heat chicken last night and was very much looking forward to it as we had been recommended your curries by a friend a few days prior. When it came it smelt amazing, the portions were very generous and we thought it was a good selection of food. However as when we opened the curries we found they were extremely watery and not curry-like at all. They tasted very bland, only spicy and they all tasted about the same. The highlight of the meal was the Naan bread but for the rest we were seriously disappointed with all of the food and the majority of it has gone in the bin. Very much a shame. Kind regards, Sarah Peart

H.
21 oktober 2020
Hoiting
18 oktober 2020
Harry
18 oktober 2020

Snel en betrouwbaar. Heerlijke balans in smaak. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruno
18 oktober 2020
Marc
17 oktober 2020

Zelf afgehaald. Heel goed warm eten en echt heerlijk van smaak!! Een aanrader!

Rutger
16 oktober 2020

De volgende keer niet de saus door de hele tas gooien alsjeblieft

Y. Gast
16 oktober 2020

Gerecht: Kashmiri Mild (+Pilawrijst). De saus was gekleurd water met een smaakje en het lamsvlees wat er in lag was ongelofelijk droog. Hier bestel ik niet weer , wat slecht.

Bosscher
2 oktober 2020

Heerlijk gegeten!

Peter Joosten
1 oktober 2020

Inmiddels al 3 keer eten besteld. De smaak is heerlijk maar: ook nu weer heel veel saus en weinig kip. Zowel bij de Butter Chicken als bij de Chicken Masala. Je moet echt zoeken en verdelen. Maar vanwege de goede smaak accepteer je het.

TEV
30 september 2020

We bestellen vaker bij Taj Mahal en zijn altijd tevreden over de prijs-kwaliteit-verhouding. Meestal haal ik op, maar de bezorging was ook prima.

Megan
23 september 2020

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Beste van Groningen!

Henk
17 september 2020

Koude friet en aardappelen waren nog hard. Vorige keer smaakvoller. Denk andere kok

Liewes
17 september 2020

Dikke prima

Lau
4 september 2020

Wij hadden een grote variatie aan gerechten, maar over het algemeen was het vrij flauw.

J.A. Slagter
1 september 2020

Het eten was weer lekker en veel. Morgen weer eten. Goed van smaak en warm. Wou eerst ergens anders bestellen maar kom toch vaak naar Taj mahal.

L.vd Schoor
30 augustus 2020

op tijd en vriendelijk maar gewoon allemaal niet echt lekker

Elizabeth
19 augustus 2020

Heel veel smaak en lekkere combinaties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lien
16 augustus 2020

Heerlijk gegeten en nog een extra salade bijgekregen en rijst. Super netjes. Beetje te vroeg bezorgd maar was gelukkig al thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emil
6 augustus 2020

Bezorger was precies op tijd, eten was erg lekker, helemaal top!

Lieuwe
1 augustus 2020

Zeer snelle bezorging, ook al woon ik helemaal aan de rand van de stad. De drie bestelde hoofdgerechten en ook de voor- en bijgerechten waren allemaal erg lekker. Als extraatje had het restaurant er ook nog een wrap bij gedaan. De porties waren zeer ruim bemeten. Top.

Hoiting
28 juli 2020

Lekker, maar had iets pittiger gemogen Veel boontjes. Beetje nat allemaal. Volgende keer een andere bestelling (maar wel weer bij Taj Mahal) ☺️

Erik
28 juli 2020

Erg lekker!!

Gyon
27 juli 2020

je proeft de liefde

Marc
25 juli 2020

Zelf afgehaald. Al het eten was heerlijk warm en zeer goed van smaak.

Uzine
10 juli 2020

Eten was weer heerlijk, alleen de Mango Lassi was anders qua smaak, smaak kwam over als doordrenkt met kleur- en smaakstoffen. Bezorging was super, het eten was ook nog heerlijk heet. Porties zijn lekker groot en het is altijd fijn als je iets extra's van het huis krijgt, in dit geval een lekkere salade. Toprestaurant.

H.
8 juli 2020
Cor
8 juli 2020

Lekker eten, vriendelijke personeel en snelle levering!

Esther
5 juli 2020

Prima eten, we hebben heerlijk gesmuld.

Charlotte
4 juli 2020

Heel lekker!!! Enorme porties.

Aaldrik Top
28 juni 2020
M.
26 juni 2020

Lekkere curry, goede porties, precies op tijd klaar voor afhaal.

D.
21 juni 2020

Het eten bij Taj Mahal is altijd geweldig. Heerlijk en vers voor een goede prijs. Wij hadden dit keer de lam depeoaza maar hier was iets niet helemaal goed gegaan want het was toch echt kip i.p.v. lam. De andere keren als we dit hadden besteld wel gewoon lamsvlees gekregen. Desondanks heerlijk allemaal.

Marc
5 juni 2020

Mixed grill besteld, zelf afgehaald. Alles was echt super warm en vol van smaak. Het was weer heerlijk genieten. Als ik dan iets mag opmerken dan is het dat ik bij de mixed grill veel vlees/kip had verwacht.

Roelf van Wijngaarden
30 mei 2020

voor de eerste keer besteld bij Taj Mahal prima bezorging en keurig op tijd. het eten was goed en lekker van smaak. ook de hoeveelheid eten vonden wij ok Denk dat we dit wel eens vaker gaan doen.

Bartelds
29 mei 2020

Eten was niet warm. Vlees erg droog

Merel
29 mei 2020

Wij hebben heerlijk gegeten. Ik ben altijd vrij terughoudend als ik een keuken probeer waar ik niet zo bekend mee ben, maar ik ben nog nooit teleurgesteld geweest in de gerechten bij de Taj Mahal. Het aanbod voor vegetariërs is ook erg uitgebreid, wat niet elk restaurant heeft. Het enige minpuntje vond ik het minimum bestelbedrag van 35 euro.

Johannes
28 mei 2020

Heerlijk gegeten...en ze bezorgen in Kolham. Toprestaurant!

Annemarie
28 mei 2020

Heerlijk eten en super op tijd bezorgd!!!Klasse!!!!

Hans
28 mei 2020

Heerlijke maaltijd voor een schappelijke prijs. En op tijd bezorgd. Aanrader dus!

Jonker-Val
26 mei 2020

De wachttijd was ontzettend lang helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
24 mei 2020

Lekker en ruim voldoende. Aanrader!

Willem Hoiting
22 mei 2020

Uitstekend!

Manda
21 mei 2020

Super super lekker eten! Vriendelijk personeel. Wij hadden de 2 personen menu Vegetarisch Onion Bhajee Mild. De onion bhajee waren een van de lekkerste die ik ooit heb gehad, vooral met de saus. Enige min puntje is dat ze de gratis cola waren vergeten. Maar dat is ze vergeven.

Bloem
16 mei 2020

Ge-wel-dig!!! Zo ontzettend lekker. Nieuwe favoriet 😄

Van Delden
16 mei 2020

Heerlijk eten

Henk
14 mei 2020

Heerlijk eten. Pittige lams madras, een spinaziegerecht en rijst. Twee dagen genieten.

Gerrit
12 mei 2020

Wij, 5 personen hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen V
7 mei 2020

Goed en leller eten. Wel iets te veel vocht in sommige gerechten. Ruime porties. Zeer snelle bezorging

Jellie
2 mei 2020

Snelle service en grote porties, en gratis drinken!

Lucas Brink
1 mei 2020

Bezorging en eten uitstekend

Nick Abeln
28 april 2020
Martine
25 april 2020

Heerlijk gekruide Indiaas gerechten. Met enige regelmaat halen we af.

Mer
24 april 2020
Willem Hoiting
18 april 2020

Prima! Lekker!

Marc van der Heide
17 april 2020

Goed warm Lekkere smaak Ruim voldoende Zelf opgehaald

Ronald Wijnsema
17 april 2020

Nadat het eten van Taj Mahal twee geleden heel goed was, viel het deze keer tegen. De lams Kashmiri was flauw en smakeloos, de Dopeazza was wil prima trouwens. Nans (1 garlic ipv normale) en pappadan niet bepaald vers.

Rogier
13 april 2020
H.Gort
12 april 2020

De bestelling was prima op tijd geleverd en het eten was geweldig lekker!!

Jacco
3 april 2020

Bezorging was er op tijd, netjes afgeleverd, eten smaakte heerlijk en was meer dan genoeg!

de Bruijn
2 april 2020

Heerlijk gegeten! Rijkelijk, smaakvol en alles perfect! Gaan zeker weer bestellen! 😍🍽️

Marga
31 maart 2020

In één woord: LEKKER

Nicolet
30 maart 2020

Fijn dat we in Coronatijden nog bij jullie terecht kunnen. Lekker en veilig. Bedankt!

Martin
30 maart 2020

Het was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theresa Hoogland
29 maart 2020

Het eten was heerlijk zoals altijd.

Pedro del Grunn
28 maart 2020

Zeer goede kwalliteit, heerlijke smaak. Prima hoeveelheden. Duurde precies aangegeven bezorgtijd.

Glenn
21 maart 2020

Groentecurry van het huis meegekregen! topservice.

Roelof
21 maart 2020

Als altijd prima. Heerlijk eten en goede bezorging, een aanrader!

vreetzak
3 maart 2020

Echt heel erg goed was het.

Nivolet
2 maart 2020

Goed en erg lekker. Bestellen ging ook gemakkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Schuppert
15 februari 2020

Heerlijk eten, zoals we gewend zijn van Taj Mahal. Jammer dat er geen enkele lychee te vinden was in het gerecht met lychees.

RKB
15 januari 2020

Combinatiegerecht lam medium. Heerlijk en zeer redelijk geprijsd.. Wel behoorlijk medium; lekker pittig dus.

De Boer
14 december 2019

Rijstklonten in de pilaw.

Alice hoving
12 december 2019

Heerlijk en snel bezorgd!

Michael Doornbos
12 december 2019

Snelle bezorging, heerlijk eten en niet onbelangrijk (haha) grote porties!

Cunera
9 december 2019

Omnomnomnomnom!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Becker
8 december 2019

Lekker, snel en veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benni
27 november 2019
Hans
25 november 2019

Hele goede service. Bestelling en betaling via website gaat snel en eenvoudig. Kwaliteit van het eten viel ons deze keer wat tegen. Een van de kip curry gerechten was vlak van smaak en beide kwamen met een zeer dunne waterige saus. Groente curry gerechten ook niet top maar dat kan ook aan onze voorkeuren liggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne
24 november 2019

HEEEERLIJK! Aanrader

Lili
20 november 2019
Robert
3 november 2019
Veel te laat
1 november 2019

In de mail stond een verwachte bezorgtijd van 20.00 uur, terwijl we om 19.00 bestelden. Daar hou je dan rekening mee; en vervolgens bel je om 20.30 omdat het er nog niet is.. dan hoor je dat het er elk moment kan zijn. En dan komt het pas om 21.00 uur.

Yoka
25 oktober 2019

Iedere keer weer lekker, levering van taj mahal.

eheydenr
10 oktober 2019

Bezorging: supersnel Kwaliteit: we hebben er al zo vaak besteld en iedere keer is het weer fantastisch! Volgende keer gewoon weer ;-)

Anoniem
10 oktober 2019

Eten was super lekker en heel veel! De bezorging was wel wat te laat. Maar het was een aardige bezorger!

Nicolet
7 oktober 2019

Het was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
24 september 2019

Bezorger wat gehaast, maar het eten was goed warm en best ok van smaak. Het is niet altijd duidelijk hoe gevuld het gerecht is met alles wat er op het menu staat, al is het wel voldoende. Gaan we nog eens proberen.

Michiel
22 september 2019

Lekker eten ook genoeg. Zeker voor de prijs, super! Bezorging duurde iets langer dan verwacht maar dat neem ik voor lief!

Ineke Dwarshuis
25 augustus 2019

We krijgen altijd iets extras. Dat waarderen we. Bedankt

Floris
22 augustus 2019

Geweldige combinatie van verschillende smaken van licht zoet tot mild tot pittig. Kip is mals, lam is lekker stevig en bovenal is het altijd meer dan genoeg. Super smaakvol.

Ronald Wijnsema
14 augustus 2019

1 hour 45 minutes, unacceptable long wait

Ina
9 augustus 2019

Heerlijk!

BdV
26 juli 2019

Duurt even maar dan heb je ook wat. Ongeveer 50 min (was keurig in mail gemeld) Zoals altijd heerlijk eten. Menu voor 2 is ruim voldoende en vol smaak. Aanrader

Nikki
20 juli 2019

The food had no taste. The curry which was given with the Biryani was old and had already gone bad. It smelled awful. Could have made us very sick. Nans were too thick and half cooked. Very disappointed.

Bartsje
15 juli 2019

Heerlijk eten, alleen ontbrak de raita. De mailtjes over de status van de bestelling vond ik erg goed, en de bezorging was snel. Een repeater!

Ina
27 juni 2019
Ingrid
11 juni 2019

Helaas was het niet lekker. Het eten ( chicken medium heet) was niet pittig ( wel besteld op menukaart) en eten was waterig en weinig smaakvol. Daarbij zat er een botje in de rijst en een haar in mijn eten. Positief; de naanbrood en garlic nan en seek kabab waren prima, maar ondertussen konden we er niet meer van genieten. Echt jammer.

L. Van Ess
10 juni 2019

Eten was prima, alleen jammer dat de salade en papadams er niet bij zaten. Bestelling keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
6 juni 2019

Lekker mals vlees, heerlijk!

H. Ahmed
30 mei 2019

Netjes. Alleen zat het gratis blikje cola er niet bij, wat wel op de bon vermeld stond.

Tim Bakker
24 mei 2019

Vaker bij jullie geheten en toen was het beter. Nu vlees droog en eten niet heet maar koud. Sausjes in te kleine bakjes.

Janne Zwat
13 mei 2019

Over het algemeen was het goed. Er zat alleen een metalen draadje in de saus 😳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karst
9 mei 2019

nu 2 keer prima gegeten, mix grill voor 2 personen is ruim voldoende en de bezorging is goed voor elkaar

Cunera
6 mei 2019

Echt heerlijk! Had online besteld en het stond bij aankomst al op me te wachten. Met een extra curry van het huis! Chapeau.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
4 mei 2019

Lovely food as always, delivery on time.

Donald
4 mei 2019

Het was erg lang wachten op de hap. Om 20:11 besteld en uiteindelijk is er om 21:23 bezorgd. Pffff.

Vivian
4 mei 2019

Jullie vermelden dat je een gratis blikje fris bij je bestelling krijgt maar deze heb ik niet ontvangen. De bezorger was wel vriendelijk en het eten was heerlijk.

Hans
3 mei 2019

Had een Kingfisher biertje besteld en kreeg een minder goed smakende Cobra.

Ellen
6 april 2019

De bestelling werd pas na anderhalf uur (om 21.45) thuis bezorgd. Er was een bekertje saus leeg gelopen tijdens bezorging, zodat alle verpakkingen onder de saus zaten. Ik vond het eten veel te zoet. En ik vond het heel storend dat ik niet in mijn eigen taal kan communiceren tijdens telefonisch contact. Ik werd in slecht verstaanbaar Engels te woord gestaan. Deze ervaring lijkt op de ervaring die ik al eerder had bij Taj Mahal, dus voor mij is het de laatste keer dat ik hier eten heb besteld.

Anoniem
5 april 2019
Ronald
25 maart 2019

Prima in orde dit keer. Lekkere currie, alleen papadan en salade niet vers...

Jansje
23 maart 2019

Heerlijk eten. De bestelling was ook op tijd klaar.

rkb
11 maart 2019

Combi maaltijd lam medium hot; zoals altijd heerlijk en genoeg. 10 minuten eerder bezorgd dan aangekondigd. Kortom: niks mis mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosa
8 maart 2019

Lekker eten, niet duur, goede service.

Henrie Drogt
7 maart 2019

Ik bestel regelmatig Murg Biryani bij Taj Mahal. Ditmaal vond ik de rijstschotel niet zo lekker. Deze was erg vochtig en niet korrelig. De klamme, vochtige rijstschotel kwam de smaak en smaakbeleving niet ten goede. De Murg Biryani is te vroeg bezorgd. Op het ticket staat 18.30. Dat is niet de realiteit geweest. De bezorger stond om 18.00 voor de deur. De gasten zouden pas rond 18.30 arriveren. `18.00 Is dan écht te vroeg. niet fijn, geen goede beurt.

Vincent
27 februari 2019

Altijd snelle bezorging, was eerder dan eerst werd verwacht. Eten was weer zoals altijd lekker. Raad Taj Mahal zeker aan om eten te bestellen, maar weet ook dat het restaurant ook gezellig is.

Adrian
9 februari 2019

Zoals altijd helemaal goed. Smaakt goed en goede porties. Aardige bezorger.

Jeroen
8 februari 2019

Erg lekker, snel bezorgd en goed warm. En de schotel voor 2 personen is ruim voldoende

Joop
8 februari 2019

Super service!

Bart
2 februari 2019

Het was heerlijk!!!

Rick van Buuren
31 januari 2019
Ellen
27 januari 2019

Nauwelijks smaak aan het eten. Kip met ui. Geen tandoori. Spinazie met lam was redelijk. Rjjst was goed. Naan was goed. We bestellen niet meer bij jullie. Het viel tegen. Hadden de smaak veel excusiever verwacht. Succes ermee.

Irina
20 januari 2019
Lisa
11 januari 2019

Bestelling was op tijd klaar, netjes verpakt. Alles was aanwezig. Peshwari nan was erg lekker, we vonden echter de smaak van de kashmiri gerechten tegenvallen. Er zat helaas weinig smaak aan, een beetje 'flauw'.

Marja
7 januari 2019

Wat een teleurstelling! Altijd heerlijk gegeten, maar nu was het niks. De mixed tandoori flauw en taai, de groentencurry waterig met vnl aardappel en een verloren sliert spinazie. Zelfs de naan was smakeloos. Tijd voor een andere kok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

joop
7 januari 2019

super

Jhhhh
3 januari 2019

2 uur moeten wachten, erg lang!

Douwe
29 december 2018

Eten prima, nog lekker warm, ruime porties. Bezorging uitstekend. Bezorgster kwam opnieuw aanbellen omdat ik per ongeluk 5 euro te veel had betaald.

Chantal
24 december 2018

Voor het eerst hier besteld en heel erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aïsha
23 december 2018

Snelle bezorging, nadat het was besteld, bezorgd binnen een half uur! Verder lekker gegeten, genoten!

Jeffry wensing
15 december 2018

Het eten was 25 min later dan aangegeven. De curry was een waterige substantie. Dit viel me behoorlijk tegen, normaal ben ik altijd zeer tevreden.

Anoniem
5 december 2018
F.Boumann
2 december 2018

We bestelden twee gerechten, een kipgeredht en lamsgerecht. Maar beide bleken met kip te zijn. Het was wel allemaal heerlijk. Zou zeker weer bij Taj Mahal bestellen

Henk
29 november 2018

Precies op tijd en erg lekker

123
26 november 2018
f. hoekstra
22 november 2018

heerlijk eten zoals altijd! snelle bezorging.

Mevr. b
16 november 2018

Bezorging keurig op tijd (10 min na aangegeven tijd is netjes voor de vrijdagavond) Het gerecht met spinazie (palak was wel erg waterig, saus te dun. De kashmiri met rijst was van smaak goed, cashewnoten heb ik helaas niet gezien, net als rozijnen. Jammer

Remmelt
4 november 2018

Het eten was weer voortreffelijk zoals we gewend zijn. Helaas wel bijna 2 uur moeten wachten op de bezorging en dat was niet de eerste keer, verbeterpuntje dus!

joop
4 november 2018

Erg lekker, snel bezorgd.

Lucas Brink
31 oktober 2018

Prima allemaal?

EH
29 oktober 2018

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs
27 oktober 2018

Bizar lekker gegeten! Chicken jzalfrezi, echte aanrader. Nan met lam10/10

Nick
27 oktober 2018

Bestelde eten voor twee personen was prima. Bezorging bijna 30 Minuten later dan gepland...

Yoka
21 oktober 2018

Binnen de tijd, verzorgd en lekker. 2 p mixed grill, voor niet al te grote eters, 2 p kunnen er goed 2 dagen van eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christiaa
21 oktober 2018

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

Ton Mulder
21 oktober 2018

Het was net als de vorige keer, ERG LEKKER!

Eterjes
20 oktober 2018

Al jaren heerlijk

Marco
20 oktober 2018

Heerlijk eten! In plaats van 19.40u (50 min) kwam het eten om 20.30u. Dat is veel te laat. Eten was dan wel weer warm.

Koopman
19 oktober 2018

Het eten was echt heerlijk! we hadden een 2persoonsmenu besteld en nog 2 losse gerechten. daar konden we prima met z'n drieen van eten!

Hans
12 oktober 2018

Zoals gewoonlijk weer heerlijk eten. Ruime porties en goed van smaak. Ook de bezorger op de afgesproken tijd aanwezig (en vriendelijk). Aanrader!

Paul
5 oktober 2018

Heerlijk eten !!

joop
5 oktober 2018

was weer heerlijk en snel bezorgd

Claudia
4 oktober 2018

Malse kip, goede rijst. Weinig smaak saus Tika massala en butter chicken. Mag ook wel meer pittig in, eten was heel flauw. Bezorging: half uur te vroeg ...

Kim
1 oktober 2018

Bijna een uur te laat. Is niet de eerste keer. Blikje cola ontbrak en aan het eten zat dit keer weinig smaak en was waterig. Normaal is het eten pikant, maar nu totaal niet. Ontzettend jammer, want normaal is het eten heerlijk. Wat een teleurstelling! Zonde van mijn geld. Wellicht de laatste keer dat ik hier besteld heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de blok
23 september 2018

de curry's zijn wel eens lekkerder geweest. Dit keer was het wat waterig

Homan
9 september 2018

De bestelling was er binnen 40 minuten, nette bezorger, het eten goed ingepakt en op temperatuur en dus NIET afgekoeld. Het bestelde eten was ruim voldoende en lekker.....kortom ik ben tevreden

Ruben
9 september 2018

Elke keer weer lekkere en verse curry

Joop
7 september 2018

Was weer heel erg lekker.

Ton Mulder
31 augustus 2018

Al jaren vaste klant, je kan thuis maar ook in het restaurant heerlijk eten! Mensen ga een keer proberen en je zult er geen spijt van hebben!

We
28 augustus 2018
aad vlug
27 augustus 2018

Er was 1 nan te weinig dan besteld. Verder erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
20 augustus 2018

Het duurde iets langer dan de verwachte bezorgtijd, maar het eten was heel lekker, het wachten waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.
15 augustus 2018

Het duurde 1 uur en 45 minuten voordat de maaltijd werd bezorgd. De zak lekte enorm, en de bakjes waren niet goed afgesloten. De smaak was ook niet zoals ik, als vaste klant, gewend ben. Jammer!

Tijmen
13 augustus 2018

Gerechten waren weer erg lekker. Naan was wel een beetje droog.

Alice
13 augustus 2018
Hans
10 augustus 2018

Na anderhalf uur nog niets bezorgd. Contact met het restaurant bleek onmogelijk. Bij beide telefoonnummers werd niet opgenomen. Blijkt nu dat ik de maaltijd zelf moest ophalen... Ook geen reactie van Taj Mahal gehad; ze hebben mijn gegevens. Ik kom de maaltijd nu vanavond ophalen om het alsnog thuis in de magnetron op te warmen.

vd Ploeg
10 augustus 2018

Lekker en genoeg

Ruiz
10 augustus 2018

Op tijd en lekker eten

Gnodde
10 augustus 2018

We hebben om half 7 eten besteld, helaas ons eten liet zeer lang op zich wachten. Het restaurant was meer dan een uur of in gesprek of telefonisch niet bereikbaar. Toen ik ze aan de telefoon kreeg om 22.00 uur werd mij verteld dat mijn eten bijna klaar was maar dat ze niet wisten. Hoe laat het bezorgd werd . Te druk ze wisten het zelf ook niet meer. Geld werd terug gestort, beter was geweest een excuus met alternatief aan te bieden. Dit is helaas de derde keer dat dit gebeurt, we hadden gehoopt dat er inmiddels iets was veranderd. Helaas. Voor ons geen bestellingen meer hier

P Wijma
10 augustus 2018

Normaal altijd erg tevreden kwaliteit is altijd goed, helaas deze keer na 2 uur nog geen bestelling ontvangen, telefonisch zijn ze niet bereikbaar maar wel erge trek dus maar naar de snackbar om friet te halen. Na 2 uur en 20 minuten om 21:50 werd het eten gebracht, toen zaten we al aan de friet. Oplossing: neem gewoon de telefoon op dan weten we waar we aan toe zijn.

Anna.J.
8 augustus 2018
Gea Nicolai
5 augustus 2018

Het eten was heerlijk! Grote porties, het kwam op tijd en was goed op temperatuur. Enige minpunt is dat dit de tweede keer was dat ons drankje was vergeten wat we bij de bestelling zouden krijgen. Dat is jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otte
4 augustus 2018

Machi Kabab zalmforel zat er niet bij, in plaats daarvan een vleesgerecht die ook heel lekker was misschien Mirchi Kabab.

Jan Schuurmans
30 juli 2018

Het beste Indiase restaurant in Groningen. Kwaliteit én kwantiteit !! Lekker én veel !! Al jaren onze favoriet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Jacobs
17 juli 2018

Het was er binnen 40 minuten en weer lekker als altijd!

Aldert
13 juli 2018

Niets op aan te merken. Lekker nee heerlijk eten en prima op tijd bezorgd. Net zo als anderen keren!

Lucas Brink
5 juli 2018

Very good!

Jasper
4 juli 2018

Fantastisch eten en snelle bezorging! Dikke 5 sterren! Tot snel

Crystal
4 juli 2018

After waiting an devastating 1 1/2 hours for our food to finally show up we realized that rice was not included in the two person menu we ordered! It's such a normal thing to get with a menu, we didn't notice it wasn't on the menu card. If your going to exclude it you may want to make it more clear. The food was bland and tasteless. One dish was spicy, no flavor just spicy, which it shouldn't have been since we had ordered mild & the poppadum was stale. It without a doubt the worst Indian food I have ever eaten in my life & we have eaten it a lot. The only things that were nice were salad & the nan bread. We only ordered here again because our normal Indian place was closed. We use to order here about 15-20 years ago when it was still good but the food has gotten so bad it's shocking. We will never order here again, total waste of money. Extremely disappointed.

Hans
22 juni 2018
Tim
19 juni 2018

Snelle levering, flinke porties en vooral erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bastiaan Duinisveld
11 juni 2018

Op het eten heb ik geen op/aanmerkingen, dat is goed. Waar ik u wel op wil attenderen is dat de menu nummer van de folder niet overeen komen met de nummers op de website. Dat maakt het zoeken niet makkelijker. De folder is wat overzichtelijker dan de website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

IO
5 juni 2018
Jan
4 juni 2018

Ik eet er al jaren en ben heel tevreden. Helaas is af en toe de bestelling niet volledig. Een lekkere frisse salade maakt het gerecht altijd af, alleen nu geen papadum en geen salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

iris
3 juni 2018
Bakker
2 juni 2018

Altijd op tijd, netjes, vriendelijk en belangrijker heerlijk eten!

Judith
10 mei 2018

Lekker eten, wij hebben een scherp gerecht gekozen en dat was ook echt scherp! Heerlijk

Gorter
6 mei 2018

De paneer is wat taaiig in beide gerechten maar de smaak is goed en de porties zijn royaal. De voorgerechtjes die we hadden waren wat saai van smaak, uitzendingen met kikkererwten en de gemengde groente 'balletjes. Bezorgdheid was ongeveer een half uurtje tot drie kwartier. Beleefde en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rob
1 mei 2018

heerlijk

Anne
1 mei 2018

Het eten was heerlijk, de hoeveelheid ruim voldoende en de prijs-kwaliteit verhouding goed. Echter duurde de bezorgtijd me te lang; bijna 2 uur moeten wachten voordat het eten bezorgd werd.